Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje kupnju knjiga posredstvom internetske stranice.
Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.
Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Odabir artikla, registracija i narudžba:

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude internetske knjižare, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe. Pri registraciji važno je navesti točne podatke važne za komunikaciju i dostavu narudžbe. (Kurir dostave se dogovara sa kupcem o vremenu i načinu isporuke pa je poželjno navesti broj mobilnog telefona). Kada je narudžba zaključena i to je potvrđeno, neophodno je kliknuti na gumb kupi kako bi narudžba bila proslijeđena administraciji Knjigolova.
U trenutku kada je narudžba zaprimljena, Knjigolov elektroničkim putem u obliku e-pošte obavještava Kupca o tome da je narudžba zaprimljena i u prilogu te obavijesti šalje Ponudu za naručene naslove.

Isporuka:

Ukoliko ne dođe do komplikacija s narudžbom, krajnji rok redovne isporuke naručenih knjiga je 10 dana od narudžbe (uključujući neradne dane, subote, nedjelje i blagdane).
Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Knjigolov će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

Troškovi dostave:
Troškovi dostave su 25 kn, a ukoliko vrijednost naručenih knjiga prelazi 400.00 kn dostava je besplatna.

Plaćanje:
Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).
Kupcu stiže email s ponudom kao potvrdom narudžbe i potvrdom o kunskoj vrijednosti knjige i usluge.
Naručene knjige se plaćaju prilikom dostave – pouzećem.
 

Default well

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet.Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa.

Large Well

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet. Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa