UVJETI POSLOVANJA

UVJETI POSLOVANJA

 

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice.
Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske knjižare.
Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude internetske knjižare, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe.
Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine: e-bankingom, općom uplatom ili pouzećem. U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Knjigolov će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena.
Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Knjigolov će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.
Ako je proizvod naručen, a kao način plaćanja odabran e-banking, opća uplata ili plaćanje gotovinom, Knjigolov se obvezuje rezervirati proizvod u trajanju od 8 radnih dana. Nakon isteka tog roka, Knjigolov ne jamči raspoloživost proizvoda.

 
Proces naručivanja:
Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).
U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.
Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Reklamacije:
Knjigolov prihvaća sve oblike reklamacije koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda, odnosno knjiga i ostalih medija, kao što su tiskarske greške, oštećene naslovnice i sl. Ne postoji vremensko ograničenje za reklamaciju, potrebno je samo dokazati da je artikl kupljen u sustavu Knjigolova.

 

Default well

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet.Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa.

Large Well

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet. Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa Integer molestie lorem at massa